зареждане...
СТАТИИ

Преглед на TheLotter.com

В миналото, човек, живеещ във Франция, не можеше да играе в лотарията Powerball в Съединените щати, освен ако не прелетеше разстоянието до САЩ, за да си купи билет. За щастие, цивилизацията продължи да се развива, а с това и различните начини, по които можете да закупите лотариен билет.

Един от най-новите начини, по които хората играят лотария, е чрез международни сайтове като TheLotter.com. Така че, добро място ли е този сайт за да закупите своите международни лотарийни билети? Нека да видим…

Какво е TheLotter.com?

Както споменахме по-горе, TheLotter.com е международен лотариен уебсайт, в който хората могат да поръчат лотарийни билети от всяка точка на земята. TheLotter позволява на хората от практически всички части на света да играят в големите лотарии, до които по принцип не биха имали достъп, като EuroMillions (Европа), SuperEnalotto (Италия), Mega-Sena (Бразилия), Powerball Lotto (Австралия), MegaMillions (САЩ) и Powerball (САЩ).

Общо, в лотарии в TheLotter.com има стотици милиони долари. Софтуерът на началната страница прави намирането на всяка голяма лотария много лесно, тъй като можете да използвате падащия списък или картата на света, за да намерите желаната лотария.

Промоции

Ако сте свикнали да купувате билети от държавни и национални лотарии на бензиностанция, няма да се възползвате от програмата с промоции и награди. Ето по това TheLotter се различава, тъй като награждава редовните играчи с връщане на пари или с други промоции.

В лотарийния VIP клуб играчите печелят VIP точки за всеки похарчен в TheLotter.com долар; като замяна, VIP точките носят на играчите статуси Бронз, Сребро, Злато и Платина. Ако достигнете статус Платина, ще получите 20% от парите за всеки нов лотариен билет обратно.

Освен VIP програмата, TheLotter предлага промоцията „Купи един, вземи един безплатно!”, която възстановява на играчите 100% от първия купен билет. Има и няколко други големи промоции, предназначени да връщат пари на редовните играчи.

Обслужване на клиенти

Много хора са подозрителни относно играта на лотария през интернет сайт. Всъщност, някои от „сенчестите” международни лотарийни сайтове дори не предоставят обслужване на клиентите, което допълнително поражда съмнения.

Това е област, в която TheLotter.com се различава, защото те предоставят два начина на играчите да се свържат с тях – чат на живо и по имейл. Чатът на живо е изключително добър начин, защото можете директно да разговаряте с представител. Опцията за имейл също не е лоша, тъй като не отнема много време на екипа от обслужване на клиенти на TheLotter да ви изпрати отговор.

Софтуер/Езици

Както може да се очаква от международен лотариен уебсайт, TheLotter.com се предлага на няколко езика. Разбира се, TheLotter прави всичко възможно да предложи своя уебсайт на 10 различни езика, включително английски, испански, френски, италиански, немски, китайски, португалски, японски, руски и шведски.

Смяната на кой да е език е изключително лесна, просто трябва да кликнете върху знамето в горния десен ъгъл на сайта.

В крайна сметка, TheLotter.com е един от най-добрите международни сайтове, в който можете да играете лотария. Той е също един от най-реномираните, за да можете да отдъхвате спокойно, докато играете за някои от най-големите джакпоти в света.

Посетете TheLotter.com сега и опитайте късмета си!


СТАТИИ